Un cop hagis escrit allò que vols cercar, se't mostraran els suggeriments. Fes servir les fletxes amunt i avall per donar una ullada a tots els suggeriments. Per seleccionar-ne un, prem Retorn. Si el fragment seleccionat és una oració, se cercarà aquest text. Si el suggeriment és un enllaç, el navegador obrirà la pàgina.
Com es fa?

Arxivar missatges

Archiving your messages allows you to unclutter your Messages but keep message threads for future access.

Arxivar missatges

Arxivar un missatge des d'un navegador

  1. Clica Missatges i selecciona el fil de missatges que vols arxivar.
  2. Clica els tres punts .
  3. Fes clic a la icona Arxiu.

Per llegir els missatges arxivats, fes un clic a Filtre i, després, a Arxiu.


T'hem ajudat amb aquest article?
Obtén ajuda amb les reserves, el compte i molt més.
Inicia la sessió o registra't